Resultaten voor bootcamp hoofddorp

 
bootcamp hoofddorp
Bootcamp Fitmundo.
Bootcamp 10 rittenkaart is een jaar lang geldig en te gebruiken op elke gewenste locatie. 14 locaties in A'dam, Haarlem en Zaandam en Hoofddorp waar je gebruik van kan maken. Elke week een nieuwe bootcamp gericht op vet verlies, kracht en fun onder begeleiding van een professionele bootcamp instructeur.
The Bootcamp Club Hoofddorp The Bootcamp Club.
The Bootcamp Club Hoofddorp geeft op verschillende niveaus training, dus voor iedereen toegankelijk. The Bootcamp Club is sinds 2012 actief in de Haarlemmermeer. Met trainingen in Hoofddorp Haarlemmermeerse Bos Toolenburgerplas, Nieuw-Vennep Badhoevedorp geeft het team van 10 trainers wekelijks 30 trainingen.
BBB Bootcamp BBB Bootcamp voor vrouwen en mannen.
één uur en start op het parkeerterrein bij Long Island te Hoofddorp. Heb jij kids van 7 t/m 13 jaar die lekker willen sporten? BBB Bootcamp biedt de BBB Bootcamp Kids aan, elke zondag. De kids gaan bootcampen met wedstrijdjes en spelletjes onder begeleiding van de trainer.
Bootcamp OutdoorfitnessclubOutdoorfitnessclub.
En omdat onze leden heel sociaal zijn en jou ook snel opnemen in de groep. Je maakt nieuwe, sportieve vrienden en samen ga je voor Fit, Fun Power. Dus, bootcamp jij mee in Hoofddorp? Of in Haarlem? Of in Nieuw-Vennep?
PhysIQ Personal Training Coaching Hoofddorp.
The Bootcamp Club Haarlemmermeer Startpagina Facebook.
Ik ben blij dat ik de overstap gemaakt heb van de bootcamp in Hillegom naar de groepen in Hoofddorp! Er wordt heel goed gekeken naar het niveau van de groep, rekening gehouden met blessures/ beperkinge n waardoor je geen excuus hebt om niet te gaan!
Young PostNL Bootcamp Hoofddorp van start!
Het is vanaf nu mogelijk om deel te nemen aan de bootcamp in Hoofddorp! De bootcamp zal plaatsvinden in de buitenlucht, met de Siriusdreef als vertrek en eindpunt. Er is na afloop de mogelijkheid om te douchen, hiervoor zijn er 2 dames en 2 herendouches aanwezig.
Bootcamp DNA Training.
20.00 uur DNA Outdoor Fit Long Island Hoofddorp. 12.00 uur DNA Strength Bootcamp Vondelpark Amsterdam Global kitchen. 19.00 uur DNA Strength Bootcamp Papas Beachhouse Hoofddorp. 20.00 uur DNA Fightclub Papas Beach house Hoofddorp. 9.00 uur DNA Strength Long Island Hoofddorp klimrek.
BBB Bootcamp BBB Bootcamp voor vrouwen en mannen.
Small Group Training. BOOTCAMP IN HOOFDDORP. Gratis Proefles Meer Info. Het is tijd om weer intensief te gaan bewegen en jij bent er klaar voor! Wij bieden je een gratis training aan om het goede gevoel te stimuleren en in praktijk te ervaren.
Active Outdoorsports.
Nieuws HealthCity.
1e Outdoor Fitness Bootcamp Park in Nederland. 20 July 2015. HealthCity is de allereerste keten in Nederland die een outdoor Fitness en Bootcamp heeft gebouwd voor haar leden. Dit park zal officieel vanaf half augustus worden opgeleverd in HealthCity Amstelveen en Hoofddorp.
BootCamp Dominicaanse Bachata Beginners 1 Club Fiera.
SKU: BCBACHBEG1 Categorieën: Bachata, BootCamp, Hoofddorp Tags: bachata, Beginners, bootcamp, hoofddorp. Waarom een Bootcamp volgen bij Club Fiera? Onze Bootcamps zijn zeer gestructureerd en opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Wij garanderen een danspartner voor iedereen! We screenen zoveel mogelijk van te voren en tijdens de BootCamp het lesniveau van de deelnemers.

Contacteer ons