Zoeken naar bootcamp hoofddorp

 
bootcamp hoofddorp
Aquabootcamp Sportcomplex Koning Willem-Alexander.
Het is een zware les met zowel droge als natte oefeningen. Kracht, uithoudingsvermogen en conditie moeten gecombineerd worden met doorzettingsvermogen. Het is geen les voor watjes! Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Aquabootcamp 1 x. Aquabootcamp 6 x. Sportcomplex Koning Willem-Alexander Bennebroekerweg 800 2134 AB Hoofddorp T: 023-5541041 skwa@sportfondsen.nl.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
BootCamp Dominicaanse Bachata Beginners 1 Club Fiera.
SKU: BCBACHBEG1 Categorie├źn: Bachata, BootCamp, Hoofddorp Tags: bachata, Beginners, bootcamp, hoofddorp. Waarom een Bootcamp volgen bij Club Fiera? Onze Bootcamps zijn zeer gestructureerd en opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Wij garanderen een danspartner voor iedereen! We screenen zoveel mogelijk van te voren en tijdens de BootCamp het lesniveau van de deelnemers.
The Bootcamp Club Hoofddorp The Bootcamp Club.
Met trainingen in Hoofddorp Haarlemmermeerse Bos Toolenburgerplas, Nieuw-Vennep Badhoevedorp geeft het team van 10 trainers wekelijks 30 trainingen. Buiten de reguliere bootcamps, uiteenlopend van low tot high intensity, biedt The Bootcamp Club Haarlemmermeer ook special bootcamps, waaronder Power, Kickbox, Yoga, Obstacle Mommy2B bootcamp.
Personal Training / Hoofddorp / PhysIQ Personal Group Training.
Bootcamp DNA Training.
20.00 uur DNA Outdoor Fit Long Island Hoofddorp. 12.00 uur DNA Strength Bootcamp Vondelpark Amsterdam Global kitchen. 19.00 uur DNA Strength Bootcamp Papas Beachhouse Hoofddorp. 20.00 uur DNA Fightclub Papas Beach house Hoofddorp. 9.00 uur DNA Strength Long Island Hoofddorp klimrek.
Active Outdoorsports.
Bootcamp Fitmundo.
Bootcamp 10 rittenkaart is een jaar lang geldig en te gebruiken op elke gewenste locatie. 14 locaties in A'dam, Haarlem en Zaandam en Hoofddorp waar je gebruik van kan maken. Elke week een nieuwe bootcamp gericht op vet verlies, kracht en fun onder begeleiding van een professionele bootcamp instructeur.
Salsa Untitled. Dansschool Latin Breeze.
Kijk voor meer info op de pagina van jouw woonplaats. Je kan ook contact met ons opnemen, info@latinbreeze.nl, 06-41244945. 4 t/m 8 september: Proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba. Vrijdag 8 september: Friday's' Salsa Party, Hoofddorp. Zondag 17 september: Salsa Bootcamp Niveau1. Zondag 24 september: Kizomba Bootcamp Niveau1.
Bootcamp OutdoorfitnessclubOutdoorfitnessclub.
En omdat onze leden heel sociaal zijn en jou ook snel opnemen in de groep. Je maakt nieuwe, sportieve vrienden en samen ga je voor Fit, Fun Power. Dus, bootcamp jij mee in Hoofddorp? Of in Haarlem? Of in Nieuw-Vennep?
BBB Bootcamp BBB Bootcamp voor vrouwen en mannen.
Small Group Training. BOOTCAMP IN HOOFDDORP. Gratis Proefles Meer Info. Het is tijd om weer intensief te gaan bewegen en jij bent er klaar voor! Wij bieden je een gratis training aan om het goede gevoel te stimuleren en in praktijk te ervaren.
Young PostNL Bootcamp Hoofddorp van start!
Het is vanaf nu mogelijk om deel te nemen aan de bootcamp in Hoofddorp! De bootcamp zal plaatsvinden in de buitenlucht, met de Siriusdreef als vertrek en eindpunt. Er is na afloop de mogelijkheid om te douchen, hiervoor zijn er 2 dames en 2 herendouches aanwezig.

Contacteer ons