Resultaten voor sportcentrum ede

 
sportcentrum ede
Welkom op Fitcentrum Ede Fitcentrum Ede.
Fit Centrum Ede is teruggegaan naar de essentie van sporten waarbij het woord onbeperkt een geheel nieuwe betekenis gekregen heeft en u dus altijd absoluut waar voor uw geld krijgt en meer! Voor slechts 19.50 kunt u onbeperkt fitnessen en gebruik maken van alle faciliteiten van Fit Centrum Ede.
Basic-Fit Sportschool Ede Peppelensteeg.
Als men op de loopband staat of in het krachthonk oefeningen aan het doen is, dan heb je uitzicht over een stukje bos. Onze sportschool in Ede is zo bijzonder, omdat er een ruim aantal gratis parkeerplaatsen voor de deur is.
Sportschool" Venendaal."
Al 55 jaar in de gemeente Ede! Sinds 1958 zijn veel mensen sportief actief in onze locaties in Ede Rietkampen, Ede-Veldhuizen, Bennekom en Lunteren. A l 55 jaar bieden wij aan babies, peuters, kinderen, jongeren, volwassenen en senioren verantwoorde sport en beweegactiviteiten.
Sportservice Ede maakt sport en bewegen bereikbaar voor iedereen.
Maatschappelijk Betrokken Sportvereniging. EHBO in de sport. Verenigingsadvies op maat. Overzicht en verhuur. Beheer en onderhoud. Sportcafé de Peppel. Speeltuin de Drie Esssen. Sport in Ede. Subsidie Ede" doet mee." Home Sportservice Ede maakt sport en bewegen bereikbaar voor iedereen.
Foto-expositie Jij ook in de sportschool Ede Stad.
EDE Zo'n' twaalf foto's' versieren de wanden van Premium Health Club Ede. De foto's' zijn gemaakt door Sandra Verkerk, enthousiast fotografe uit Ede. Het is weer eens wat anders dan fitness of sport en toch ook weer niet. Sandra Verkerk vertelt: Ik, liep al een tijdje met dit idee rond.
Fitness / Fysio Fitness Ede doet mee!
Krijg je steeds meer vage klachten zoals een opgeblazen gevoel, darmklachten of slechte adem? Fitness/groepslessen Sportcentrum Premium Health Club Welkom bij Premium Health Club. Sinds 2007 uw sportschool in Ede, waarbij school'staat' voor het goed leren trainen! We staan voor sportief afslanken, de brug tussen therapie en fitness en leuke groepslessen.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Sportcentrum Sunfit Ede.
Basic-Fit Sportschool Ede Grotestraat.
Dankzij ons ruime aanbod van fitnessapparatuur en lessen kun je zelf jouw perfecte work-out samenstellen. Kom gerust eens langs, of schrijf je meteen online in. Waar vind je Basic-Fit Ede Centrum Grotestraat? Wij zijn te vinden midden in de winkelstraat in het centrum van Ede.
Sportschool Fitz Ede 495, per week Onbeperkt sporten inclusief begeleiding vanaf 495, per week Fitz Healthclub Ede.
Sporten bij onze sportschool in Ede is niet alleen gezond, maar ook leuk! Fitz onderscheidt zich met goede faciliteiten, lage prijzen, en een gezellige, gemoedelijke sfeer. FITz Healthclub Ede is er voor iedereen die een goede gezondheid ziet als voorwaarde voor een fitz en aangenaam leven.
Sport Team Ede Welkom bij de website van Sport team Ede.
1 en 2 april Paasdagen. 27 april Koningsdag. 10 mei Hemelvaartsdag. 20 en 21 mei Pinksteren. Bekijk onze Facebookpagina voor recente activiteiten en berichten! Sport Team Ede: Spinderweg 19, 6713 HR EDE. Survival Team Ede: Langekampweg 22, 6715 AV EDE.
yosgym.nl.
Kom gerust een keer mee doen om te kijken of je het leuk vindt. Yos Gym is een kleinschalig sportcentrum in Bennekom vlakbij Ede en Wageningen. Ons doel is om een sfeer te creëren waarin de mensen met plezier komen sporten.

Contacteer ons