Op zoek naar sportschool wageningen?

 
sportschool wageningen
Avalon fitcentre Wageningen voor 1395, p/m Avalon Fitcentre.
Van sigarenfabriek naar mega fitnesshal! Alles op het gebied van fitness, cardiofitness, krachttraining, crossfitness, spinning, groepslessen etc. Avalon fitcentre is te vinden op de eerste verdieping van het Schimmelpenninck gebouw aan de Nude 28H in Wageningen ingang aan de achterzijde.
home fytalis.
Fytalis is er voor uw welzijn en uw vitaliteit. In het Wageningse centrum voor fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie kan iedereen terecht die wil werken aan gezondheid, welbevinden en fitheid. Voor onderzoek en behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.
Sportcentrum De Plataan Sportschool of fitnesscentrum Wageningen.
App Uit in Wageningen. Uit in Wageningen. Sportcentrum De Plataan. Sportcentrum De Plataan is voor Wageningen en omstreken de plek waar iedereen 7 dagen per week in een prettige en natuurlijke omgeving kan sporten, bewegen en ontspannen. Sfeer en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.
yosgym.nl.
Kom gerust een keer mee doen om te kijken of je het leuk vindt. Yos Gym is een kleinschalig sportcentrum in Bennekom vlakbij Ede en Wageningen. Ons doel is om een sfeer te creëren waarin de mensen met plezier komen sporten.
Basic-Fit Sportschool Wageningen Stadsbrink.
Kom eens langs en neem een kijkje, of schrijf je meteen online in. Waar vind je Basic-Fit Wageningen Stadsbrink? Basic-Fit Wageningen Stadsbrink ligt tegenover het busstation dichtbij het gezellige stadscentrum en Hotel de Wereld. Onze sportschool in Wageningen is zo bijzonder, omdat er ruime gratis parkeermogelijkheden zijn.
Probeer easyActive Gratis met een proefles Fitness of groepsfitness.
easyActive in Leiderdorp, Oud-Beijerland en Wageningen zijn dé plekken voor Zelfstandig Fitness, G roepsfitness en Personal Training. Bij easyActive ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.
easyActive Wageningen.
velden zijn verplicht. easyActive in Wageningen is dé plek voor Zelfstandig Fitness, G roepsfitness en Personal Training. Bij easyActive ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.
Fitness Wageningen Sportcentrum De Plataan.
Start nu met fitness in Wageningen! Sportcentrum De Plataan is het effectieve, snelle en slimme alternatief voor de traditionele sportschool. Specialist in afvallen, voedings en gezondheidsprogrammas en unieke fitness mogelijkheden. Voor iedereen die zich niet thuis voelt in de gewone sportschool, maar wel slanker, fitter, sterker en gezonder wil worden.
Nononsense Gym Wageningen.
HOME Wageningen, Fysiotherapie en Manuele therapie Tarthorst.
Welkom bij fysiotherapie Tarthorst. In onze praktijk gevestigd in de wijk Tarthorst in Wageningen kunt u onder andere terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportrevalidatie, knierevalidatie, bedrijfsfysiotherapie, fysiotherapie bij bekkenklachten, fysiofitness en medical taping. Daarnaast is het ook mogelijk om speciaal ontwikkelde beweegprogramma's' te volgen wanneer u diabetes, hartklachten of longklachten heeft.
Personal Trainer Fit20 Wageningen.
Graag nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining bij de Personal Trainer van fit20 Wageningen te komen doen. Ervaar fit20 en beslis daarna of fit20 iets voor je is! Vraag kennismakingstraining aan. Acties fit20 Wageningen. Klantenactie fit20 Wageningen.
Sportschool Wageningen Bodybuilding.nl Forum.
kevinve Competitive Bodybuilder Topic_Starter. 2.578 Leuk Bevonden.: Volgend jaar ga ik naar Wageningen studeren op de WUR. Voor 70 kan ik naar Sportschool de Bongerd. Ik weet echter niet hoe de voorzieningen hier zijn, als iemand hier traint zou ik het graag horen.

Contacteer ons