Resultaten voor bootcamp dordrecht

 
bootcamp dordrecht
Bootcamp FitHuman.
Lekker in de buitenlucht sporten met een gezellige groep onder professionele begeleiding? Dan is Bootcamp in Dordrecht bij FitHuman Sports Lifestyle iets voor jou! De Bootcamp trainingsmethode komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger. Militairen werden op een zeer intensieve wijze klaargestoomd voor een militaire missie.
Gymforce One Bootcamp lessen en training in Dordrecht Gymforce One.
Aan de Schenkelijk in Dordrecht bevindt zich onze locatie. Wij huren een veld van Tennispark CC en CC staat bekend als één van de groenste tennisparken van Nederland en ligt aan de rand van het natuurgebied de Elzen Biesbosch. Het veld voor de bootcamp training bestaat ongeveer uit 2500 vierkante meter, dit biedt ons voldoende ruimte om lekker te sporten.
NatuurlijkSportief Dordrecht Personal Training, groepstraining events in de natuur.
In juli en augustus starten de maandagavond trainingen bij het Vissertje i.v.m. Teun: Als" enthousiast buitensporter weet ik hoe heerlijk het is om actief te bewegen in de natuur. Ik beweeg door de natuur en gebruik alles wat ik onderweg tegenkom.
Bootcamp voor kinderen DordtCentraal Gratis huis-aan-huis-krant voor Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.
DORDRECHT Gymforce One gaat met ingang van dit jaar naast bootcamp en survivaltrainingen voor volwassen deze lessen ook aanbieden aan kinderen van 7 tot 12 jaar. Tijdens de lessen wordt op speelse wijze gewerkt aan onder andere motorische ontwikkeling, sociale vaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen van de kinderen.
Stand Strong Sport Bootcamp en meer.
Wij verzorgen: teambuilding, bedrijfsuitjesin, en outdoor bootcamp, senioren bootcamp, bootcamp 4 kids, weerbaarheid voor ouderen, kinderen en vrouwen, hip n thigh en kinderfeestjes. Versterk je team. Werken aan teambuilding, vrijgezellenfeest of schooluitje? Wil je ook als school, sportteam of bedrijf een specifieke groepstraining? Neem contact met mij op door te mailen of te bellen. Elke laatste zondag van de maand geeft Stand Strong Sport een trappentraining in Dordrecht.
Dordrecht Bootcampteam.com.
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Wil je fit, sterk, slank worden? nu je gratis proefles aanvragen. Bootcamp Team Dordrecht. Bootcamp is een fitness workout waarbij je jouw conditie verbetert en je spieren verstevigt.
Bootcamp Dordrecht The Bootcamp Club.
Start direct met rittenkaart. Eerste keer bootcamp. Home Locaties Dordrecht. Interested in this region? Contactpersoon: The Bootcamp Club. Telefoonnummer: 31 020 760 67 60. Werken bij TBCC. 020 760 67 60. Klantbeoordeling 8.5 / 10 679 rev. 2017 The Bootcamp Club.
Locatie Tijden Functioneel FIT: de unieke outdoortraining voor vrouwen.
IEDERE WEEK WEER OP ANDERE LOCATIES. In Dordrecht wordt Functioneel FIT op verschillende mooie locaties in het centrum en omstreken gegeven. In Zwijndrecht hebben wij ook een aantal prachtige outdoorlocaties geselecteerd. Iedere week veranderen de locaties om Functioneel FIT zo afwisselend mogelijk te houden.
Sportschool Dordrecht SportCity All inclusive vanaf 35.,
U heeft de keuze uit het ruime aanbod van het wereldwijde Les Mills concept, waaronder BodyPump, BodyBalance, BodyStep, BodyCombat en RPM, of uit freestyle groepslessen, zoals Spinning, Fifty Fit, Cardioboksen, Zumba, Bootcamp of BodyShape; alles is mogelijk! Hieronder een overzicht van het aantal groepslessen bij SportCity Dordrecht.:
Bootcamp Team indebuurt Dordrecht.
Over Bootcamp Team. Bootcamp Team verzorgt bootcamps in het hele land. In Dordrecht kun je op twee locaties een bootcamp training doen: Sterrenburgpark en Weeskinderendijk. Meest recent over Bootcamp Team. Op deze plekken kun je bootcampen in Dordrecht. 6 februari 2017.
BOOTCAMPEN IN DORDRECHT! Lifestyle Dordrecht.
Ayse is fan! Bootcampen bij Gymforce One. Gymforce is nog niet zolang geleden met bootcamp trainingen in Dordrecht en Zwijndrecht. Als tennisleraar en conditietrainer bij tennisvereniging CC kreeg Jimmy vanuit zijn omgeving de vraag of hij geen bootcamp kon opzetten.
Aquasporten Optisport Dordrecht.
Aqua Bootcamp is een power zwemtraining waarbij zowel de conditie als de kracht wordt verbeterd middels een mix van zwemvormen en oefeningen aan de kant. Aqua Bootcamp staat voor actie, snelheid, afwisselende. oefeningen en samenwerking. Een totale workout voor de echte doorzetters! Woensdag: 19.30 20.30 uur. U kunt Sportboulevard Dordrecht bereiken via e-mail: sportboulevard-reserveringen@optisport.nl.

Contacteer ons