Meer resultaten voor bootcamp groningen

 
bootcamp groningen
Bootcamp outdoor ACLO.
Gedurende de cursus dagen we je uit om een uur lang alles te geven, te genieten van de frisse lucht en te genieten van de energie die we met elkaar los maken! Bootcamp is er iedere avond van de week op een andere locatie in Groningen, speciaal voor de ACLO is de dinsdagavond gekozen als bootcamp cursus.
The Body Buddy Bootcamp.
1230: uur tot 1330: uur Lower Intensity. We verzamelen op de Oranjesingel, ter hoogte van het basketbalveld. Op de 1e zondag van de maand zijn de trainingen Regular en Lower Intensity Bootcamp bij Kardinge. We verzamelen bij Bieskemaar 1, Ballorig. Stadspark, Bootcamp Groningen.
Bootcamp Groningen The Bootcamp Club.
The Bootcamp Club is sinds 2012 actief in Groningen. Verschillende locaties in waar we trainen zijn het Stadspark, Noorderplantsoen, Ebbingekwartier, Europapark en Hoorseplas. Met ons team van 15 instructeurs bieden wij wekelijks rond de 30 lessen aan van zowel Low, Medium High Intensity Bootcamps als specials zoals Kickboks, Mommy, Mommy 2B, Power Running Bootcamp.
Groningen Bootcampteam.com.
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Wil je fit, sterk, slank worden? nu je gratis proefles aanvragen. Bootcamp Team Groningen. Bootcamp is een fitness workout waarbij je jouw conditie verbetert en je spieren verstevigt.
Schema The Bootcamp Club.
Basic Bootcamp, Stadspark. Meetingpoint en overige informatie.: Meetingpoint: voor Ni Hao, Paveljoenlaan 3. Medium Intensity Bootcamp, Stadspark. Meetingpoint en overige informatie.: Voor ingang Ni Hao. Running Bootcamp, Noorderplantsoen. Meetingpoint en overige informatie.: Meetingpoint: voor café de Zondag. Power Bootcamp, Ebbingekwartier.
Bootcamp Groningen Binnenstad voor 23, onbeperkt.
Bootcamp Groningen; Bankjes, strand en verhogingen maken de stad een geschikte locatie voor een uitdagende outdoor workout! We bieden bootcamp aan in Groningen op verschillende niveaus, maar uitgedaagd word je zeker! Op een enthousiaste manier word je geprikkeld om nèt wat harder te gaan.
Bootcamp in Groningen: train nu mee met een Gratis proefles FIT Camp!
Bootcamp in Groningen. Wil jij een keer meetrainen met onze FIT-camp? Vul dan het contactformulier in. Je naam verplicht. Je e-mail verplicht. Vraag hier je gratis proefles aan. FIT-camp richt zich op de 3 pijlers. FIT-camp is ontstaan vanuit de overtuiging om mensen op een plezierige en uitdagende manier te stimuleren om buiten aan hun gezondheid te werken.
Corstiaan Bootcamp Groningen Oogst Groningen.
Wat doet Bootcamp Groningen anders? Ik bedenk voor iedereen een eigen rugzakje met een programma en oefeningen: daarin maak ik met Bootcamp Groningen het verschil. Door stap voor stap alles uit te leggen en iedereen op haar of zijn niveau mee te laten doen.
Bootcamp in Groningen? Meld je aan voor een gratis proefles!
Bootcamp in Groningen. Ontdek Bootcamp Noord in Groningen. Lekker bewegen in de buitenlucht en je veel fitter voelen? Bootcamp Noord geeft meerdere keren per week bootcamp trainingen in Groningen aan gezellige en fanatieke groepen. Hierbij wisselen cardio en krachtelementen elkaar continu af.
Bootcamp Noord Start nu met bootcamp training in Groningen!
BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN. Een bootcamp is een perfect alternatief voor een activiteit. Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan ook eens het team building Onemotion aanbod. 9731 JB Groningen. Tel: 06 14 48 47 17. 2018 Bootcamp Noord Algemene Voorwaarden links.
Aanmelden Bootcamp groningen Bootcamp Heroes.
Word ook een Hero en meld je nu aan voor een proefles! Meld je aan voor een proefles. Verzamel trainingsplekken Bootcamp Heroes Groningen. De verzamelplaatsen van onze trainingen. Kruissingel 1, Bootcampheroes Groningen. Ervaar een gratis bootcamples bij Bootcamp Heroes Groningen.
Boot Camp Healthclub Groningen.
Elke dinsdagavond om 1900: uur start de Boot Camp vanaf onze club. Voor leden van Health Club Groningen is deelname gratis. Ook niet leden kunnen meedoen voor 750, per keer of vijf keer voor 3500. Neem contact met ons op. 9714 DS Groningen.

Contacteer ons