Meer resultaten voor dansschool ede

 
dansschool ede
Dance Studio Bennekom De dansschool voor jou.
DSB Dance Party. Dance Studio Bennekom De dansschool voor jou. Dance Studio Bennekom. Welkom bij Dance Studio Bennekom. Voel je thuis. Dance Studio Bennekom is een plek waar dansers zich thuis voelen. Wij beschikken over een allround dansles-aanbod voor iedereen die van dansen houdt.
Dansschool Beyond Basic Ede.
Dé allround dansschool van omstreken Ede waarbij passie voor dans centraal staat voor zowel beginnende als professionele dansers. Wil jij ook een carrière in de danswereld! Door de Vooropleiding van Beyond Basic Ede gingen vele dansers je voor en staan nu aan de voet van hun carrière.
Dansstudio Beyond Basic Passie voor dans!
06 22 78 22 72. Ga naar Amersfoort. 06 22 78 22 72. Ga naar Leusden. Lifestyleclub La Vita. 0318 745 945. Ga naar Veenendaal. 06 15 31 09 50. Ga naar Ede. Passie voor dans. 2017 Dansstudio Beyond Basic Amersfoort Leusden Ede Veenendaal.
Balletschool Annelies Marijs Balletschool Annelies Marijs.
is gestart in september 1990., heeft als leslocatie Hoorn 66 in Ede., heeft als correspondentieadres Bremlaan 15 6713 EA Ede., het telefoonnummer is 0318 622 242 bereikbaar op werkdagen van 10-12 uur., staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 8071279.,
Welkom Swingpoint.
Op donderdagavond geven wij les in Heteren in gebouw De Bongerd aan de Flessestraat 54. Vanaf september 2017 geven wij geen les meer op maandag en woensdag in Het Hof van Rhenen in Rhenen. Wij hebben mogelijke nieuwe locaties gevonden en organiseren verschillende dansavonden op verschillende locaties.
MaxStudios allround dansschool Arnhem, Nijmegen en Wageningen.
Met 50% korting in de webshop en 50% korting voor nieuwe leden op het lesgeld van de eerste drie maanden in 2017! Dus bestel nu een of meerdere artikelen in de webshop en betaal maar de helft let op: met uitzondering van de 10-rittenkaarten en zolang de voorraad strekt.
Ballet / Dans Ede doet mee!
Speciale peuterlessen vanaf 2 tot 5 jaar. Dansen bij Dansschool Beyond Basic Dansschool Beyond Basic Ede is de place to be van omgeving Ede als het gaat om dansen! Zo hebben diverse dansers van Beyond Basic in de liveshows gestaan van So You Think You Can Dance!
Dansschool Space. Titel. Menu. Home. ED ANJO.
HET DANSSEIZOEN IS WEER BEGONNEN! Tussen 10 en 18 februari gaan onze danslessen weer van start. Maar het is altijd mogelijk om later in te stromen. Informeer even naar de Leerlingen mogelijkheden. info. Indeling danstest. Algemeen. Waarom op dansles? Vrijdansen. Danstest. Dansschool Ed Anjo. Contact. Inschrijven. Veel gestelde vragen. Kosten. Lesrooster. Lokaties.
Dansschool Annemieke Dansschool Annemieke, de leukste dansschool van de regio! Keuze uit vele leuke danslessen, kom jij ook eens kijken?
Welkom bij Dansschool Annemieke, de leukste dansschool van de regio! Al jarenlang is Dansschool Annemieke een begrip in de omgeving. De sfeervolle zaal en de leuke lessen zorgen voor een gezellige avond uit. Starten met dansen? Wil jij meedoen met één van onze danscursussen?
Kom dansen bij de dansschool van Ede! Ontvang nu 2 gratis proeflessen!
De dansschool is gesloten tot en met 25 augustus. Zaterdag 26 augustus zijn de audities en maandag 28 augustus beginnen de lessen weer volgens een nieuwe lesrooster dat nog bekend gemaakt zal worden. Alvast een fijne vakantie! 29-06-2017 Lees meer. Wij zijn gesloten op vrijdag 14 april; Goede vrijdag, 17 april; Tweede paasdag, 24 april t/m 29 april; Mei vakantie. 09-04-2017 Lees meer. Compilatie 2014/2015 Demoteams. Compilatie DVD Voorstelling 4 Seizoenen. 6716 AA Ede.
Onbeperkt dansen voor 495, per week Onbeperkt sporten inclusief begeleiding vanaf 495, per week Fitz Healthclub Ede.
Schrijf je hieronder in voor een gratis proefweek.: De pasjes uit de Latijns-Amerikaanse dansen Salsa, Samba Merengue vormen de basis voor deze swingende groepsles, en dat is Zumba! Snelle ritmes worden afgewisseld met langzame, waardoor je een intervaltraining krijgt. Fitz Healthclub Ede.
Dansschool Wim en Karina Ruitenbeek Dansles in Veenendaal en omstreken.
Welkom bij Dansschool Ruitenbeek. Komt het vaak voor dat u op een leuk feestje bent waar gedanst wordt en u langs de kant zit omdat u niet weet hoe het moet? Dan bent u bij Dansschool Wim en Karina Ruitenbeek in Veenendaal aan het juiste adres!

Contacteer ons