Zoeken naar bootcamp castricum

 
bootcamp castricum
The Bootcamp Club Castricum The Bootcamp Club.
Start direct met rittenkaart. Eerste keer bootcamp. The Bootcamp Club Castricum. Home Locaties Castricum. Altijd persoonlijke begeleiding door gecertificeerde trainers. In de buitenlucht werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. The Bootcamp Club Castricum geeft op verschillende niveaus training, dus voor iedereen toegankelijk.
BOOTCAMP LIEFTING FIT.
En dit altijd in de frisse buitenlucht, op verschillende locaties in Uitgeest, Castricum en Heemskerk. De lessen worden gegeven op twee niveaus, namelijk beginners en gevorderd en zijn geschikt voor alle leeftijden. De beginnerslessen zijn voor mensen die al heel lang niet, of nog nooit gesport hebben. De gevorderde bootcamps zijn voor mensen die redelijk tot zeer fit zijn. Iedere training is anders en er zijn meerdere trainers die jou begeleiden in de bootcamp van je leven!
BOOTCAMP LIEFTING FIT.
There are several trainers who guide you in the boot camp of your life! These regular classes are given on the following days.: Monday from 20.00 21.00 hours. bootcamp Castricum, de Hoep. Tuesday from 20.00 21.00 hours. bootcamp Castricum, de Hoep.
Sho's' Bootcamp Personal Training en Lifestyle Coaching.
CrossFit Castricum CrossFit, SportFysio, Bootcamp en Personal Training.
In deze lessen leer je stap voor stap hoe je ze het beste kunt uitvoeren. Iederéén met fysieke klachten kan terecht bij SportFysio Castricum! Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een van onze trainers. Wil jij optimaal resultaat behalen?
Bootcamp Full of Life.
Zaterdagochtend: 1015-1115: het hele jaar. Deze lessen is in Castricum! Met de natuur om de hoek wil Full of Life zich ook richten op conditietraining in de buitenlucht. Dit wil zeggen oefeningen door middel van gebruik te maken van de omgeving en natuur.
Castricum Sportwandelschool.
Johannisweg 3, 1901 NX Castricum aan de Zeeweg. Ingelaste introductie-les Wandel Bootcamp. Zaterdagmorgen 1 april om 09.00 uur. Verzamelplaats: Parkeerplaats tegenover restaurant Johannas Hof. Nog in de wachtkamer. Meld je aan voor een.Wandel Bootcamp in Heemskerk. Woensdagmorgen om 09.00 uur.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons