Meer resultaten voor bootcamp instructeur

 
bootcamp instructeur
Bijverdienen als Bootcamp-instructeur.
Het begon als een geintje. Toen ik nog in Den Haag werkte in een restaurant, kregen we een nieuw team waardoor we weer wat teamspirit moesten creëren. Ik deed toen zelf veel aan bootcamp, dus toen leek het mij leuk om een keer een lesje voor te bereiden voor mijn werk.
Bootcamp Trainer OPLEIDINGEN 2000.
Fitness, spinning, functional training, sport specifieke training, bootcamp en personal training zijn de sportvloeren waarop hij zich het meeste thuis voelt. Met 17 jaar topsport in het marathonschaatsen en inline skaten in de benen heeft Martijn al een heel sportleven achter zich.
Bootcamp Instructeur SportNetwerk.
Bij Bootcamp ligt de focus op het gebruiken van elementen uit de natuur of materiaal welke in de stad voorhanden ligt. AALO Bootcamp Instructeur varieert in cardiovasculair en krachttraining en wordt alleen buiten verricht. Inhoud van de opleiding Bootcamp Instructeur.
Bootcamp Instructeur Start een Bootcamp Instructeur-opleiding bij AALO.nl AALO opleidingen.
Alle trainers van The Bootcamp Club zijn verplicht de opleiding Bootcamp Instructeur van AALO te volgen. Indien je als bootcamp instructeur deze opleiding hebt gevolgd of gaat volgen, geeft dit ook nog eens een ingang om voor The Bootcamp Club aan de gang te gaan.
Bootcampinstructeur workshop Bootcamp Maffia.
Wie weet word je dan instructeur bij Bootcamp Maffia! De eerstvolgende workshop is gepland ergens in de winter van 2017/2018. Wat kost het? 249 speciale vroegboekkorting is 199. LET OP: Als lid van Bootcamp Maffia met geldig abonnement of strippenkaart krijg je 20% extra korting en betaal je maar 159.
Start2Move Bootcamp Trainer 2.0.
Op veler verzoek hebben wij besloten om de cursus Bootcamp Trainer uit te breiden van twee naar drie lesdagen. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe, praktijkgerichte cursus Bootcamp Trainer 2.0, waarbij we een nog groter aanbod aan uitdagende oefenvormen Crazy Bootcamps!
Bootcamp Instructeur-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Bootcamp Trainer / Sport Trainer / Coach / Instructeur. City Bootcamp Nijmegen Nijmegen. Als instructeur ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van leuke en resultaatgerichte bootcamplessen volgens het concept van City Bootcamp. Gesponsord vacature opslaan. We Are Fit Bootcamp instructeur.
Bootcamp Instructor Queno Sportopleidingen.
Bootcamp is ontstaan in de Verenigde Staten en is gebaseerd op trainingen van het Amerikaanse leger. Een Bootcamp training is een full body workout, wat inhoudt dat er zowel aan conditie als aan alle spieren in je lichaam wordt gewerkt.
Bootcamp outdoor ACLO.
Dé cursus waarin je in een uur tijd in de buitenlucht in een groep hardloopt en tientallen krachtoefeningen doet, gebruik makend van al de natuurlijke middelen die de stad Groningen te bieden heeft. In een groep van maximaal 15 cursisten ga je onder leiding van een bootcamp instructeur op pad langs de heuvels en bospaden in het Stadspark.
AALO Bootcamp Instructeur The Bootcamp Club.
Je wordt toegelaten tot de Bootcamp Instructeur opleiding als je een gedegen vooropleiding hebt afgerond CIOS, ALO, AALO, FitVak of op het gebied van sport bent opgeleid door politie of defensie. De AALO opleiding Bootcamp Instructeur bestaat uit vier opleidingsdagen.
Ben jij de getalenteerde bootcamp instructeur die wij zoeken?
Wat doet een City Bootcamp instructeur? Onze instructeurs verkopen gezondheid en hun passie voor sport. Stuk voor stuk dragen ze zorg voor een leuke, uitdagende en doordachte training volgens het City Bootcamp concept. Onze instructeurs maken van elke les een beleving voor de leden.
Bootcamp Trainer-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Bij The Bootcamp Club gaan we through the roof. Ons team bestaat uit 30 medewerkers en 300 bootcamp instructeurs door heel Nederland. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor The Bootcamp Club Vacatures in Amsterdam Zuid. Lees meer over werken bij The Bootcamp Club. Inval Bootcamp instructeur m/v.

Contacteer ons