Op zoek naar lasergamen ede?

 
lasergamen ede
Goedkoop Lasergame Ede.
Selecteer een pagina. Goedkoop lasergamen zolang als je zelf wilt op je eigen locatie! In Ede haal je op het afgesproken moment de lasergame geweren op. Je betaalt 5 euro per geweer contant. Je hebt de hele dag of weekend op je eigen locatie plezier met de lasergame geweren.
Escape Room Intersphere Lasergames Ede Prijzen, Reviews.
Informatie over Intersphere Lasergames Ede. Ontstaan van de escape room. In Ede is Intersphere Lasergames al een flinke tijd actief met lasergamen. Niet alleen voor feestjes maar ook kun je er terecht met je collegas van het werk of bijv.
Intersphere Lasergames Ede.
WELKOM BIJ INTERSPHERE LASERGAMES EDE. Nu ook ESCAPEROOM bij InterSphere Ede! INTERSPHERE LASERGAMES is al meer dan 15 jaar een begrip in Ede. Dit geeft al aan dat wij een ruime ervaring op dit gebied hebben. U kunt bij ons terecht met een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of kinderfeest, maar ook voor een enkel spelletje lasergames.
Intersphere Lasergames Ede.
U kunt een reservering tot één week voor datum kosteloos annuleren, daarna tot 24 uur voor de reservering zullen wij 25% in rekening brengen. Bij een annulering minder dan 24 uur voor de reservering zullen wij het gehele bedrag in rekening brengen.
InterSphere Lasergames Ede. InterSphere lasergames Ede.
Lasergamen Ede, Ede DagjeWeg.NL.
Intersphere Lasergames Ede. Intersphere Lasergames Ede. Wat is er te doen? In de buurt. Word een échte Grill Master bij de Weber Grill Academy. uitstapjes in de buurt. schrijf een review. Het hele jaar open let op de openingsdagen. Van 1600: uur tot 0000: uur. Meestal geopend op. Lasergamen kan op bovengenoemde tijden op afspraak.
Lasergamen Ede Gotcha Outdoor Lasergames.
Bel 0900 123 46 82 gratis Zoeken. Home / Lasergamen Ede. Outdoor lasergamen Ede? Maak uw feestje of groepsuitje spannend en onvergetelijk op onze locatie in Ede! Gotcha Outdoor Lasergames biedt de mogelijkheid om te lasergamen op een speciaal hiervoor ingericht terrein.
Welkom bij Survivalteam Ede De website van survivalteamede!
Het hoort allemaal bij lasergamen! Voor jong en oud een leuke ervaring op onze eigen outdoor lasergame locatie. Klik op de menubalk voor meer informatie: Outdoor lasergames. Voor een kinderfeestje Lasergame werkt STE samen met GOTCHA. Survival team Ede biedt voor jong en oud arrangementen aan, of je nou komt voor een feestje, teamuitje, familiedag klas uitje of vrijgezellenfeest!
Intersphere Lasergames Ede, Nederland Beoordelingen.
Leuke voor een ronde, kan beter. Met een groep collega's' wezen lasergamen bij deze vestiging. Was leuk in de eerste ronde, daarna meer lezen. Beoordeeld op 18 maart 2016. Lees alle 2 beoordelingen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 0%. Maanderweg 12c, 6711 ND, Ede, Nederland.
Lasergamen Ede.
geopend: open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. EDE, GELDERLAND Duik in een duister labyrint en overmeester de vijanden met een lasergun bij Intersphere Lasergames in Ede. Gotcha Outdoor Lasergames Ede. geopend: elke dag geopend. EDE, GELDERLAND Kom lasergamen in Ede!

Contacteer ons